Connoisseur paketet

Connoiseur

Premiumpaket

Med Spalux får du mer än en vanlig garanti. Med ett SwimSpa från oss får du ett bekymmersfritt poolägande. I premiumpaket ingår allt du behöver för ett så bekymmersfritt badande som möjlig. 

Som Connoisseur-kund ingår dessutom två fria servicebesök under 24 månader från installation.

Jag är intresserad av connoisseur paketet!

Ta del av Connoisseur-paketet genom att fylla i formuläret. Pia kommer ta kontakt med dig inom kort

Smart rening med ICM - Intelligent Cleaning Management.

130 cm baddjup.

Självdiagnostik och övervakning via ISM - Intelligent System management.

Sex starka swimjets för effektiv träning.

Automatisk pH-ballansering och klordosering.

Integrerade massagejets i trappan.

Allt detta ingår

  • Unik pH-ballansmätare med autoklorering.
  • Ett extra longlife-filter inklusive rengöringskit.
  • Pooldammsugare
  • Poolhåv
  •  Övrig rengöringsutrustning av hög kvalitet
  •  Två besiktningar inklusive kalibrering av pHballansmätare
  •  Projektering inklusive mätning och placering, transport.
  •  Personlig servicetekniker
  •  Abonnemang på kemikalier för 24 månaders drift

Kompromisslöst

Vi vill att du ska få precis den pool som passar dig och din livsstil. Vi tillverkar våra SwimSpa efter din beställning – och hjälper dig med underhåll när den väl är installerad. Vi massproducerar eller serietillverkar aldrig våra produkter.

Med vårt SwimSpa och CombiSpa behöver du inte
kompromissa. Du kan njuta av ett varmt bad, koppla av och få motion – året om. Dessutom med en prisbelönt design.

Tekniker och kontrollsystem

Tekniker skräddarsydda för din verksamhet. De sofistikerade funktionerna och de mycket geniala systemen gör våra spa till en mycket säker, ren och trevlig avkopplingsplats. All teknik är användbar under hela spa-livet, som varar i årtionden. Lita på oss.

Intellismart®

Det tekniska hjärtat av varje spa är elektropaketet. Våra swimspa har utvecklat ett iNtellismart® elektropaket, som möjliggör en helt ny kontroll och användning. iNtellismart® sticker ut tack vare två intelligenta styrsystem ISM® och ICM® som båda innehåller många unika funktioner.

ISM®

Intelligent System Management  – Det första systemet styr och kontrollerar ditt Swimspa:

iNcontrol – Upplysta piezo-kontollknappar direkt placerade på spat, kombinerat med det unika iNvision®-displayen. SmartApp mobilapplikation – Kontrollera ditt Swimspa med mobilen (app tillgänglig för iOS, Google Play). Applikationen kommunicerar via Bluetooth och internet. Webbapplikation – om du ansluter ditt Swimspa till internet är det möjligt att styra det från var som helst i världen. Denna funktion är en annan unik standardutrustning. Smarta hem – ditt Swimspa är redo att integreras med ditt smarta hem-system.

ICM®

Intelligent Cleaning Management – Det andra styrsystemet tar hand om rengöringen. Det är ett skräddarsytt, automatiskt system för permanent underhåll av rent spavatten. Filtreringsprocessen och ozoniseringen justeras automatiskt beroende på spa-storleken och användningen. Processens har också minsta möjliga energiförbrukning. ICM innehåller en helt unik funktion, som endast finns i USSPA-swimspan.

Rening

Våra Swimspa har ett effektivt filtreringssystem med ett trycksatt reningsfilter. Patronen från vår speciella, ovävda textil fångar den finaste förorening, vilket gör den till en betydligt bättre lösning än sandfiltrering.

Ozonepure

Alla modeller är utrustade med en Ozonpure ozonator och destructor för maximal effekt av ozonanvändningen. Ozon oskadliggör mikroorganismer och minskar kemikalieförbrukningen. Det avger inga biprodukter, irriterar inte ögon eller näsa och torkar inte ut huden.

Självdiagnostik
Den nya elektropaket är den enda på marknaden som kan identifiera startfel hos elektriska komponenter. Systemet möjliggör spa-drift även i händelse av en defekt komponent.
Autoprotokoll

Våra tekniker kan läsa serviceprotokollet från elektropaketet med beskrivningen av de faktiska förhållandena i just ditt Swimspa, vilket förenklar och påskyndar servicen.

Övervakning

Ditt Swimspa övervakar komponenter och informerar dig när det är dags att byta ut delar med slutlig livstid. Gäller för utvalda delar.

Energioptimering

Ange datum och tid för nästa bad och ditt Swimspa utför alla steg för att optimera energiförbrukningen och optimerar rengöring och temperatur till den önskade tiden.

Frysskydd

NordicSuperioriN ger ett säkert skydd mot frysskador och andra yttre effekter. Det ger trygghet och förlänger livslängd på ditt Swimspa.

Elvärmare

Ditt Swimspa kommer med en tillförlitlig värmare utvecklad speciellt för uppvärmning av Swimspas. Titanspolar ger lång livslängd och en stabil värmeffekt. Om så önskas kan elvärmaren ersättas med en värmeväxlare eller kombineras med den. Det går att använda en värmeblockerare via extern signal. Ditt Swimpa värmer efter det vattnet då priset på el är som lägst (beroende på lokala möjligheter) utan att massagefunktionen påverkas.

Pumpar

Våra Swimspa har mycket effektiva, tysta och tillförlitliga pumpar som har utvecklats specifikt för Swmispas. Pumparna uppfyller de högsta kraven i branschen, och är monterade på block som eliminerar vibrationsöverföringen.