OM OSS

Spalux är en helsvensk återförsäljare av Usspa, ett av världens ledande varumärken inom spabad och swimspa. Liksom Usspa är vi ett familjeföretag som drivs av makarna Pia Idhede Liljegren och Torbjörn Liljegren.
 
Vår berättelse tar sin början i att vi själva letade efter ett spabad till hemmet och fick lära oss den hårda vägen vad man måste veta, och vad man ska undvika, innan man gör en så pass stor investering. Viktigaste lärdomen av alla: hitta ett spabad som verkligen passar dig. Inte skulle du väl köpa en ny bil utan att ha provkört den?
 
I vårt sökande kom vi till Usspa i Tjeckien och möttes av en annorlunda mentalitet. Här fanns en leverantör som inte ville sälja vad som helst till vem som helst.  
De satt ner och lyssnade noga på vad vi ville få ut av vårt spa. Först därefter fick vi prova en lösning i deras showroom – som var helt perfekt för oss.
 
Vi fick en bra relation till familjen som driver Usspa och bestämde oss för att starta Spalux på den svenska marknaden och sköta försäljningsprocessen på samma personliga sätt. Alltid utifrån kundens önskemål och behov med långsiktiga kundrelationer och serviceavtal som utgångspunkt.
 
Idag finns vi med huvudkontor och showroom i Karlskrona. Vi kommer även att öppna säljkontor i Stockholm och Göteborg inom kort.