OM SPALUX

Spalux är ett helsvenskt företag som brinner för design och kvalité. Vi jobbar med dem bästa leverantörerna och världens ledande varumärken inom spabad och swimspa.  Vi är  ett familjeföretag som drivs av makarna Pia Idhede Liljegren och Torbjörn Liljegren .
 
Vår berättelse tar sin början i att vi själva letade efter ett spabad till hemmet och fick lära oss den hårda vägen vad man måste veta, och vad man ska undvika, innan man gör en så pass stor investering. Viktigaste lärdomen av alla: hitta ett spabad som verkligen passar dig. Inte skulle du väl köpa en ny bil utan att ha provkört den?
 
I vårt sökande kom vi till leverantör i Europa och möttes av en annorlunda mentalitet. Här fanns en leverantör som inte ville sälja vad som helst till vem som helst.
De satt ner och lyssnade noga på vad vi ville få ut av vårt spa. Först därefter fick vi prova en lösning i deras showroom – som var helt perfekt för oss.
 
Vi fick en bra relation till familjen som driver fabriken och bestämde oss för att starta Spalux på den svenska marknaden och sköta försäljningsprocessen på samma personliga sätt. Alltid utifrån kundens önskemål och behov med långsiktiga kundrelationer och serviceavtal som utgångspunkt.
 
Idag efter sju år finns vi med huvudkontor och showroom i Stockholm och säljkontor i Karlskrona och vi levererar i hela Sverige.

Välkomna att kontakta oss.