Design

Upplev skillnaden

Vi tillverkar våra produkter baserat på en enda sak; erfarenhet. Allt vi gör är genomtänkt in i minsta detalj och bygger på den kunskap vi samlat på oss genom åren. Det gör att våra kunder upplever en tydlig skillnad mellan våra lösningar och andra liknande produkter på marknaden. Det gäller såklart komfort och detaljer, men speglas också i den livslängd som våra produkter har. Kunderna är unika individer och vi tillverkar unika produkter för dem.

Ingenting vi gör massproduceras eller serietillverkas. Som kund har du också stora möjligheter att själv välja utseende på ditt spabad eller swimspa; färger, sidor och belysning till exempel. Vi tänker att våra produkter gör världen lite bättre. I dagens stressiga samhällsklimat hjälper våra spa och pooler till med att skapa lugn och ge återhämtning. Du kommer också att uppleva skillnaden.

Design

Form, färg, teknik, munstycken, ergonomi, placering av sittytor… alla komponenter är lika viktiga när vi designar ett spa. Målet är att alltid göra kunden nöjd, avslappnad och harmonisk med sin lösning. Vårt team vet hur man uppnår perfekt resultat och att varje del i processen är betydelsefull för helheten. 2016 fick vi ett fint erkännande då vi vann pris för bästa produktdesign i den internationella tävlingen Red Dot Awards, som också brukar kallas för designernas eget Nobelpris.

Utveckling

Vägen framåt har inget slut för oss. Våra kunders vanor och önskemål ändras hela tiden och vi gör vårt bästa för att möta de förväntningar som finns. Det är en naturlig utvecklingsprocess, särskilt som vi människor blir allt mer hälsomedvetna och prioriterar avkoppling i större utsträckning. Därför utvecklar och tillverkar vi ständigt nya komponenter och detaljer som ska göra våra produkter ännu bättre. Vår produktion följer ISO 9001-standard som är en certifiering för kvalitetsledningssystem. Likaså tänker vi alltid miljövänligt och resurssnålt. Därför är vi också certifierade enligt miljöklassningen ISO 14001.

Från ord till handling

Att se på fina bilder och läsa inspirerande texter är en bra start, men det finns så klart ingenting som är bättre än att själv prova ett av våra exklusiva spa eller swimspa. Så när du vill bli inspirerad på riktigt, kontakta oss och kom på besök.

Servicenivå

Att investera i ett spabad eller swimspa är oftast något man bara gör en gång. Därför erbjuder vi mer än enbart garanti och service när du väljer en produkt från oss. Vi sköter och bokar transporter, ser till att allting blir korrekt driftsatt och att det fungerar. Vi utbildar dig i alla funktioner och kopplar upp ditt spa till en mobilapp och även till våra system, så vi kan få larm om något händer eller se när det är dags för service. Vi kan även boka resor, hotell och transporter när du vill besöka vårt showroom och provbada. Det våra konkurrenter kallar hög servicenivå, är bara början för oss.

Europeisk kvalité

Våra produkter kommer ifrån en leverantör som är ett familjeägt företag som tillverkat unika spa-lösningar i över 25 år. Hantverket går i arv från en generation till nästa och därför efterlevs också den yrkesstolthet och kvalitet som företaget och produkterna har gjort sig kända för över hela världen.

Skönhet och teknik

Våra spaprodukter bjuder på förstklassig design och teknik, från hur vattenstrålarna arbetar till möjligheter att själv fjärrstyra smarta funktioner via en app i mobilen. Varje produktlinje, från de grundläggande lösningarna till de mest lyxiga, innehåller samma teknik och har samma garantier. Resultatet för dig blir kvalitet och trygghet hela vägen.